Acasă » Blog » Despre Infertilitate

Despre Infertilitate

Infertilitatea de ordin psihologic comporta nu de putine ori diagnosticul medical:infertilitate din cauze necunoscute
Psihiatru Martin Rush:’Corpul femeii dezvăluie ce se ascunde in mintea ei’ in cartea Descifrează limbajul secret al corpului tau Blocajele in privinta unei sarcini pot fi de natură psihologica, orice problema emotionala, conflict sau disfunctie de această natură putând determina o reacție psihofiziologica, inclusiv in ceea ce priveste o sarcina. Atat psihoterapia individuală pentru deblocarea structurilor de personalitate ale fiecarui partener in parte,cât si cea de cuplu pot fi de ajutor pentru deblocarea acestor blocaje. De multe ori pot exista probleme in cadrul cuplului ex: lipsa increderii,imaturitatea emotionala, ori diverse alte conflicte…Provocările ce survin sunt astfel de orientare fizica și mentala.

Pentru femei:Împreună putem elimina cauzele mentale ce întrețin starea prezenta in corpul tau. Tratamentul atât pe cale fizica, cât și pe cale psihologica, vă poate crește șansele de șansele de sarcina.Factorii care afectează posibilitatea femeii de a ramane insarcinata sunt diversi.

Medicina zilelor de astăzi este din ce in ce mai mult de părere că mintea și corpul sunt foarte strâns legate între ele: distresul frecvent,dar și așteptările mari pot avea un impact fizic. Totodata,ofera o gama larga de metode de diagnostic si tratament.Insusi stresul poate influenta echilibrul hormonal si calitatea de material celular reproducator.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 thought on “Despre Infertilitate”

  1. Avatar
    Adriana. G

    Draga Andreea, îți mulțumesc pentru ajutorul acordat.
    Acum ma cunosc mai bine și pot gestiona stresul și blocajul interior, ce ma acaparase.
    Îți Apreciez munca și didicarea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!