Copilul tău are nevoie de psihoterapie?

Bine…dar tu,ca părinte, ești pregătit?Pentru că, în acest proces este nevoie și de ține!Copiii învață de la toate persoanele în care aceștia investesc afectiv.Tocmai de aceea,tu ca părinte,poți veni în ajutorul copilului tău! Schemele cognitive se formează încă din perioada copilăriei, iar împreună putem contribui la indeplinirea nevoilor emotionale si astfel,dezvoltarea unei baze de siguranță.

Sunt și cazuri în care copiii învață moduri de a se raporta la lume și viață chiar de la pariti,iar în acest caz,intervenția psihoterapeutică poate fi mai complexă.În acest sens,pentru copil și adolescent,poate fi vorba de: evaluare și consiliere psihologică,psihoterapie și dezvoltare personală;iar pentru părinți de: evaluare și intervenție psihoterapeutică,optimizarea proceselor de cuplu și familie, ori sesiuni de parenting.        

O persoana este considerata sanatosa din punct de vedere psihologic,daca isi poate indeplini in mod adaptativ nevoile emotionale de baza. Dar oare de ce anume are nevoie copilul din interiorul tău,ca să se simta fericit? J

Don`t copy text!
Scroll to Top